Opleiding natuurgeneeskundige, cursus natuurgeneeskundige

Welkom bij Coventina, dé opleiding natuurgeneeskundige in het vak colonhydrotherapie waardoor lichaam en geest wordt gereinigd. Bij deze natuurgeneeskundige opleiding tot colonhydrotherapeut draait het helemaal om het reinigen. Deze complete cursus natuurgeneeskundige geeft je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol lichaam en geest te reinigen.

Na het compleet doorlopen van de cursus natuurgeneeskundige colonhydrotherapie  en het behalen van  het diploma colonhydrotherapie, kun je een aansluiting krijgen bij de BATC. De BATC is een onafhankelijke beroepsorganisatie en dus niet gekoppeld aan een bedrijf of opleiding. Ook niet aan de opleiding natuurgeneeskundige colonhydrotherapie. Om aan te kunnen sluiten bij de BATC is het verplicht de medische basisvakken op HBO-nivo te hebben of een gelijkwaardig diploma.

Cursus natuurgeneeskundige! Coventina biedt de meest uitgebreide praktijkgerichte opleiding natuurgeneeskundige colonhydrotherapie. Een belangrijk onderdeel is dat we werken in de opleiding natuurgeneeskundige colonhydrotherapie aan de emoties die in de darmen opgeslagen liggen. Dit zijn niet zomaar een paar gesprekken, de basis ligt in het kennen en toepassen van de darmposter met de emoties. Dat maakt deze cursus natuurgeneeskundige colonhydrotherapie zo bijzonder.