Oprichtster

Kitty Wolf is oprichtster en eigenaresse van Coventina.  Sinds 2005 leidt zij het merendeel van de therapeuten op die daadwerkelijk een eigen praktijk opzet. Dit doet zij met heel veel passie voor het vak en gedrevenheid als zelfstandig onderneemster.

Kitty is begonnen in haar eigen praktijk Colon in Balance in 2004, ging vanuit haar achtergrond als onderwijzeres anderen het vak colonhydrotherapie (CHT) onderwijzen in 2005 en is voorzitster van de in 2008 opgerichte beroepsgroep voor colonhydrotherapie (BCHT).

Inmiddels is haar naam gevestigd in CHT land. Ze is een graag geziene spreekster en geeft lezingen in Nederland, België en Oostenrijk.

Kitty Wolf heeft haar opleiding in Phoenix Arizona gevolgd bij de American Institute for Natural Health (AINH). Zij kreeg les van wijlen Kathleen Kirchman, een vooraanstaande I-ACT trainster die internationaal veel therapeuten heeft opgeleid. Bijna jaarlijks vliegt Kitty naar Amerika voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied het vak Colonhydrotherapie en ook in Europa volgt ze de ontwikkelingen op de voet.